Hur gör jag retur med BudbeeBox?

Har du fått leverans med BudbeeBox? Då kan du enkelt boka en retur genom att följa dessa steg:

Steg 1:
Gå till din ordersida. Antingen via länken du fick per SMS eller via Budbees app.

Steg 2:
Klicka på knappen "Boka retur".

Välj den BudbeeBox som passar dig bäst och returnera dina varor inom 2 timmar i din valda box. Packa dina varor i samma eller liknande förpackning som du fick dem i. Mer detaljerade instruktioner hittar du på din ordersida. Ingen returetikett behövs vid retur med BudbeeBox, lägg endast i din följesedel i paketet så löser Budbee resten.

Har du några frågor och behöver hjälp så är du alltid välkommen att kontakta vår Kundtjänst så hjälper vi dig!