Hur gör jag en retur när jag valt Instabox som leveranssätt?

Du är alltid välkommen att lämna tillbaka hela eller delar av ditt köp inom 30 dagar från det datum du mottagit dina varor. Köp gjorda på indiska.com returneras kostnadsfritt i någon av våra butiker mot uppvisande av giltigt kvitto.

Du som valt Instabox som leveranssätt kan också boka retur via Instabox med en returfrakt på 49 kr. Det gör du genom att följa stegen nedan:

1. Packar ihop din beställning i dess originalförpackning.

2. Fyll i den bifogade retursedeln där du förklarar orsaken till returen och lägg den i paketet.

3. Förslut ditt paket och klistra den bifogade fraktetiketten på utsidan av paketet.

4. Du bokar sedan smidigt din retur via länken i det SMS du fått från Instabox.

Har du inte sms:et kvar i din inkorg? Ingen fara! SMS:a ’’RETUR’’ till 0737 494 296 eller gå in på instabox.se/return.

5. Du kommer att få välja vilken Instabox du vill returnera din beställning ifrån och Instabox skickar ut en ny PIN-kod som du behöver för att kunna öppna boxen där du ska lämna ditt returpaket. Koden är giltig i 60 minuter. Skulle du inte hinna returnera din beställning inom 60 minuter kan du enkelt boka en ny retur via instabox.se/return eller länken i ditt SMS.

6. Väl framme vid boxen scannar du din returetikett i maskinen och din boxlucka öppnas. Lägg ditt paket i boxen och stäng sedan luckan. Du får då ett SMS med bekräftelse på att Instabox tagit emot ditt returpaket.

7. Är paketet för stort för att returneras i en box (LxBxH 25*40*60) kan du genom Instabox boka upphämtning vid hemmet.

8. När Indiska sedan tagit emot din retur får du en returbekräftelse via mail och din betalning justeras genom Klarna inom kort. Läs mer om återbetalning här.