Nu erbjuder vi leverans med Instabox. BĂ„de snabbt och smidigt! 📩

Du vÀljer den Instabox som passar dig bÀst och hÀmtar ut din bestÀllning med hjÀlp av en PIN-kod.

SĂ„ fungerar det:

1. LÀgg dina favoriter i varukorgen pÄ indiska.com.

2. VĂ€lj leverans med Instabox.

3. Betala för din order online.

4. Indiska skickar en orderbekrÀftelse till dig via mail som bekrÀftar ditt köp.

5. Du fÄr inom kort ett SMS frÄn Instabox med information om din leverans. I ditt SMS hittar du en spÄrningslÀnk. Klicka pÄ lÀnken för att följa paketets resa, fÄ information om öppettider och adress för din box. Via lÀnken kan du Àven Àndra adress för din box.

6. Ett kvitto skickas frÄn Indiska via mail nÀr din order lÀmnat vÄrt lager.

7. SÄ snart ditt paket befinner sig i boxen fÄr du ytterligare ett SMS frÄn Instabox innehÄllande din PIN-kod. Koden behöver du för att öppna din box. Vem som helst kan hÀmta ut ditt paket, sÄ lÀnge de har din PIN-kod.

8. Ditt paket ligger i boxen i 3 dagar frÄn att du fÄtt ditt SMS om uthÀmtning. Instabox skickar ut en pÄminnelse dagen innan slutdagen om du inte redan plockat ut paketet.

Missar du att hÀmta ut ditt paket skickas det till Instabox terminal. DÀr ligger paketet i 10 dagar och du kan smidigt boka en ny leverans via lÀnken i ditt SMS helt kostnadsfritt. Om ingen ny leveransbokning görs skickas ditt paket tillbaka till Indiska och en returfrakt pÄ 49 kr tillkommer.

9. Skulle ditt paket vara för stort för boxen sÄ kommer du att fÄ dina varor hemlevererade istÀllet. LÀs mer om det hÀr.

10. Önskar du göra en retur? LĂ€s mer hĂ€r.

Leverans med Instabox Àr tillgÀngligt i omrÄden som Àr försedda med boxar.