Hållbara hemleveranser med Urb-it

Handla online och få varorna levererade hem till dörren inom 0-1 dagar! 🏡

Hemleverans med Urb-it är det både enkelt och smidigt. Handla dina varor på indiska.com och få dem hemlevererade när det passar dig. Målet är att göra världen till en grönare plats, en leverans i taget. Alla leveranser görs till fots, via cykel eller kollektivtrafik av din lokala Urber i Stockholm.

Så fungerar hemleverans med Urb-it:

1. Lägg dina favoriter i varukorgen på indiska.com

2. Välj hållbar hemleverans med Urb-it 🌱

3. Betala för din order online.

4. Indiska skickar en orderbekräftelse till dig via mail som bekräftar ditt köp.

5. En av Indiskas Urb-it butiker kommer nu att packa din order.

6. Så snart butiken packat din order informeras alla Urbers i området om att din order är redo för upphämtning. Urbers är flexibla budbärare i ditt område som kombinerar hållbara lokala leveranser med sitt dagliga jobb eller studier.

7. Den Urber som först bekräftar upphämtning av din order kommer därefter att kontakta dig via SMS med information om leveransen.

8. Du får en föreslagen tid för leverans och har möjlighet att ändra tiden genom att välja ett av de tre alternativ som visas i meddelandet. Väljer du inget alternativ kommer den föreslagna tiden att väljas.

9. Ditt SMS innehåller en länk som du kan följa för att spåra ditt paket.

10. Du kan när som helst kontakta din Urber för att komma överens om detaljerna för leveransen eller reda ut eventuella frågetecken.

11. Under COVID-19 lämnas alla leveranser vid dörren. Din Urber kontaktar dig via SMS när beställningen väntar utanför dörren och lägger kvittot tillsammans med din beställning.

12. Om du inte är nöjd med hela eller delar din beställning kan du returnera ditt Urb-it köp i en Indiska butik inom 30 dagar från det att du mottagit dina varor.

Observera att hållbar leverans med Urb-it endast dyker upp som alternativ på indiska.com om någon av våra Urb-it butiker har lager på produkterna du beställt.