Vad behöver jag göra när jag tar emot min hemleverans?

Det varierar beroende på transportör.

Budbee

Det beror på hur du har valt att skräddarsy din leverans. Önskar du att Budbee ska lämna paketet utanför din dörr skickar föraren ett SMS med bild på att paketet har avlämnats. Väljer du att Budbee ska knacka på din dörr så lämnar de paketet till personen som öppnar dörren. Vem som helst kan ta emot paketet på den angivna adressen och ingen ID-kontroll behövs för hemleverans.

Urb-it

Under COVID-19 lämnas alla leveranser vid dörren. Din Urber kontaktar dig via SMS när beställningen väntar utanför dörren och lägger kvittot tillsammans med din beställning. Ingen ID-kontroll behövs. Skulle du möta upp din Urber på annan plats än hemmet uppger du ditt namn och leveranskoden för din beställning. Leveranskoden hittar du i ditt SMS.

Observera att det är du som kund som ansvarar för paketet efter att transportören lämnar paketet utanför din dörr.