Kan jag välja när jag vill få min hemleverans?

Absolut! 🏡

I samband med att du lagt din beställning på indiska.com och valt leveranssättet hemleverans så kontaktar Budbee/Airmee dig via SMS med en föreslagen leveranstid. Önskar du ändra datum och tid för leveransen gör du det genom att klicka på länken i meddelandet och följa instruktionerna på skärmen.

Med Budbee kan du kan göra ändringar ända fram till kl. 12:00 på leveransdagen och leveransen kan skjutas upp till sex dagar framåt.