Hur returnerar jag varor köpta genom hemleverans?

Om du inte är nöjd med hela eller delar av din beställning är du alltid välkommen att göra en retur inom 30 dagar från det datum du mottagit din order. Köp gjorda på indiska.com returneras kostnadsfritt i någon av våra butiker mot uppvisande av giltigt kvitto.

För produkter märkta med REA eller LAGERRENSNING har du rätt att returnera ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit din order.

Öppet köp och ångerrätt gäller endast för varor i oförändrat skick där alla prislappar finns kvar på produkten. Livsmedel, strumpbyxor, strumpor och smycken med bruten förpackning accepteras inte som retur.

Budbee

Har du beställt leverans med Budbee och önskar få din retur upphämtad tillkommer en returfrakt på 49 kr som regleras vid återbetalning. Skicka alltid tillbaka produkten väl emballerad i dess originalförpackning. Bifoga ifylld retursedel där du väljer antal och orsak till returen. Du har tidigare fått ett SMS från Budbee innehållande en spårningslänk. Följ länken och instruktionerna på skärmen för att boka upphämtning av din retur.

Budbee hämtar din retur på samma adress som beställningen avlämnats. Du kan placera returpaketet utanför din dörr och föraren bekräftar upphämtningen genom att skicka en bild via SMS. Står paketet inte utanför din bostad på avtalad tid knackar föraren på dörren. Observera att det är du som kund som ansvarar för paketet fram tills dess att Budbee bekräftat upphämtningen.

BudbeeBox

Har du beställt din leverans med BudbeeBox och önskar att returnera behöver du kontakta kundtjänst för att få nya returpapper via Schenker. Detta för att BudbeeBox inte har någon returhantering via detta sätt ännu. Du kontaktar customer@indiska.com med ditt ordernummer och ber om returpapper så mejlar vi det så snart vi kan. Du går sedan till ett Schenker ombud och lämnar in din retur.