Vad händer om jag missar att ta emot min hemleverans?

Det varierar beroende på vilken transportör du valt för ditt köp.

Budbee

Budbee lämnar vanligen paketet utanför din dörr och skickar sedan en bild via SMS på att paketet avlämnats. På så vis behöver du inte vara hemma vid leveranstillfället. Tänk på att det är du som kund som ansvarar för paketet efter avlämning.

Om du inte önskar att Budbee ska lämna paketet utanför din dörr så väljer du det i samband med att du skräddarsyr din leverans. Tänk på att du då måste vara hemma för att ta emot din order. Missar du att ta emot paketet kommer Budbee att boka en ny tid dagen efter. Efter att Budbee gjort tre försök att leverera din order kommer ditt paket att skickas tillbaka till Indiska. Därefter är det inte möjligt att skicka ut paketet på nytt och Indiska kommer att debitera dig en returkostnad på 49 kr.

Urb-it

Under COVID-19 lämnas alla leveranser med Urb-it vid dörren. Din Urber kontaktar dig via SMS när beställningen väntar utanför dörren och lägger kvittot tillsammans med din beställning. Om du kommit överens om personlig överlämning med din lokala Urber och missar att ta emot ditt paket kommer du att bli debiterad en returavgift på 49 kr.