Varför kan jag inte välja hemleverans?

Det kan bero på att adressen du angav vid köpet inte deltar i tjänsten för hemleverans ännu. Välj gärna en annan adress eller leverans till ditt närmaste postombud.

I dagsläget är hemleverans med Budbee tillgängligt för onlinekunder i ungefär 2/3 av Sverige. Miljövänlig leverans med Urb-it är tillgängligt i stora delar av Stockholm förutsatt att någon av våra Urb-it butiker har lager på varorna du har beställt.