Handla online och få varorna levererade hem till dörren inom 1-2 arbetsdagar! 🏡

Med hemleverans är det både enkelt och smidigt. Handla dina varor på indiska.com och få dem hemlevererade när det passar dig. Vi erbjuder hemleverans med Budbee och Airmee för stora delar av Sverige.

Så fungerar hemleverans med Budbee och Airmee:

1. Lägg dina favoriter i varukorgen på indiska.com

2. Välj hemleverans med Budbee eller Airmee

3. Betala för din order online

4. Indiska skickar en orderbekräftelse till dig via mail som bekräftar ditt köp

5. Så snart vi packat din order på vårt lager får du ett mail från Budbee/Airmee som bekräftar att de tagit emot ditt paket

6. Ett SMS skickas kort där efter från Budbee/Airmee med information om hur du kan skräddarsy och spåra din leverans

7. Du tilldelas automatiskt en tillgänglig leveranstid men kan också välja att ändra den till en tid som passar dig bättre. Leveranstiden kan ändras ända fram till kl. 12:00 på leveransdagen

8. När föraren påbörjat resan hem till dig kan du dessutom se exakt vart ditt paket befinner sig i nutid - bra va! 🌍

9. När föraren är framme så knackar föraren på din dörr eller lämnas paketet utanför din dörr beroende på vad du valt för alternativ när du skräddarsytt din leverans

10. Föraren ringer upp dig om det skulle uppstå några frågetecken på vägen