Handla online och få varorna levererade hem till dörren inom 0-2 arbetsdagar! 🏡

Med hemleverans är det både enkelt och smidigt. Handla dina varor på indiska.com och få dem hemlevererade när det passar dig. Vi erbjuder hemleverans med Budbee för stora delar av Sverige och Urb-it i Stockholm.

Budbee

Så fungerar hemleverans med Budbee:

1. Lägg dina favoriter i varukorgen på indiska.com

2. Välj hemleverans med Budbee

3. Betala för din order online

4. Indiska skickar en orderbekräftelse till dig via mail som bekräftar ditt köp

5. Så snart vi packat din order på vårt lager får du ett mail från Budbee som bekräftar att de tagit emot ditt paket

6. Ett SMS skickas kort där efter från Budbee med information om hur du kan skräddarsy och spåra din leverans

7. Du tilldelas automatiskt en tillgänglig leveranstid men kan också välja att ändra den till en tid som passar dig bättre. Leveranstiden kan ändras ända fram till kl. 12:00 på leveransdagen

8. När föraren påbörjat resan hem till dig kan du dessutom se exakt vart Budbee befinner sig i nutid - bra va! 🌍

9. När föraren är framme så knackar föraren på din dörr eller lämnas paketet utanför din dörr beroende på vad du valt för alternativ när du skräddarsytt din leverans

10. Föraren ringer upp dig om det skulle uppstå några frågetecken på vägen

Urb-it

Målet är att göra världen till en grönare plats, en leverans i taget. Alla leveranser görs till fots, via cykel eller kollektivtrafik av din lokala Urber.

Så fungerar hemleverans med Urb-it:

1. Lägg dina favoriter i varukorgen på indiska.com

2. Välj hållbar hemleverans med Urb-it 🌱

3. Betala för din order online

4. Indiska skickar en orderbekräftelse till dig via mail som bekräftar ditt köp

5. En av Indiskas Urb-it butiker kommer nu att packa din order

6. Så snart butiken packat din order informeras alla Urbers i området om att din order är redo för upphämtning. Urbers är flexibla budbärare i ditt område som kombinerar hållbara lokala leveranser med sitt dagliga jobb eller studier

7. Den Urber som först bekräftar upphämtning av din order kommer därefter att kontakta dig via SMS med information om leveransen

8. Du får en föreslagen tid för leverans och har möjlighet att ändra tiden genom att välja ett av de tre alternativ som visas i meddelandet. Väljer du inget alternativ kommer den föreslagna tiden att väljas

9. Ditt SMS innehåller en länk som du kan följa för att spåra ditt paket

10. Du kan när som helst kontakta din Urber för att komma överens om detaljerna för leveransen eller reda ut eventuella frågetecken

11. Under COVID-19 lämnas alla leveranser vid dörren. Din Urber kontaktar dig via SMS när beställningen väntar utanför dörren och lägger kvittot tillsammans med din beställning

Observera att miljövänlig leverans med Urb-it endast dyker upp som alternativ på indiska.com om någon av våra Urb-it butiker har lager på produkterna du beställt.