Hur fungerar Click & Collect?

Handla online och hĂ€mta kostnadsfritt i butik! 🎁

Med Click & Collect kan du handla dina varor i lugn och ro pÄ indiska.com och sedan hÀmta ut dem i nÄgon av vÄra Indiska butiker. Frakten till butik Àr kostnadsfri och du kan vÀlja en tillgÀnglig butik inom en radie pÄ 5 mil frÄn det angivna postnumret.

SĂ„ fungerar det:

1. LÀgg dina favoriter i varukorgen pÄ indiska.com
  2. VÀlj leveransmetod "HÀmta i butik" och betala för din order online
  3. Om varorna finns i butikens lagersaldo plockas bestÀllning direkt. Om varorna inte Àr tillgÀngliga i butiken skickas de frÄn vÄrt lager med nÀsta butiksleverans
  4. Vi meddelar dig via mail nÀr din bestÀllning finns att hÀmta

Kom ihÄg att alltid ta med dig giltig legitimation nÀr du hÀmtar ut din bestÀllning. Om du skickar nÄgon annan för att hÀmta upp dina varor behöver personen ha med sig din och sin egen legitimation tillsammans med leveransbekrÀftelsen.

Click & Collect Àr tillgÀngligt för kunder i Sverige och Finland inom de omrÄden dÀr vi har fysiska butiker.