Varför försvinner varan ur i min varukorg när jag ska betala?

Åh nej, nu har du haft otur! Vi reserverar din vara först när du klickat på "Välj betalsätt" i kassan. Varan reserveras då i max 10 minuter. Därför kan det hända att någon annan hunnit köpa den sista varan innan du har checkat ut.

Vet du va, varan kan finns kvar i din närmaste butik. Kontakta butiken och fråga vettja! Klicka här för att hitta butiker nära dig.