Jag kan inte logga in som medlem på hemsidan. Hur gör jag?

Om problem uppstår när du ska logga in som medlem på indiska.com, dubbelkolla alltid nedanstående:

• Är du medlem i Indiska My Indiska?

• Är du registrerad som medlem på indiska.com? Om du blivit medlem i någon av våra fysiska butiker behöver du registrera ditt medlemskap på vår hemsida innan du har möjlighet att logga in.
  • Använder du den mailadress som ditt medlemskap är registrerat på?

Tips: om du glömt vilken mail du angav vid registrering kan du fylla i dina mailadresser, en i taget, och klicka på "Glömt ditt lösenord?". Om mailadressen inte finns registrerad kommer ett meddelande upp som säger att det inte finns något konto kopplat till den adressen.

• Om mailadressen stämmer, välj då "glömt lösenord". Ett mail skickas till den angivna mailadressen där du sedan följer instruktionerna för att sätta upp ett nytt lösenord. Om du inte får ditt mail inom några minuter, dubbelkolla i din skräppost så att mailet inte hamnat där.

Har du följt ovanstående punkter och fortfarande inte kan logga in är du varmt välkommen att kontakta Indiskas kundservice så hjälper vi dig vidare.