Kontakta oss

Har du några funderingar eller helt enkelt bara vill säga hej?

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig 🌸

Fråga om leverans?

Just nu upplever vi något längre leveranstider på grund av utveckling och förbättring av vår lagerhantering. När vi skickar din beställning får du ett kvitto på ditt köp. Tack för din förståelse!

Kontaktinformation

Mail: customer@indiska.com
Telefon: +46 (0)8 - 518 08 200
Chatt under öppettider

Öppet helgfria vardagar kl. 8-17*
*Se avvikande öppettider för Indiska Customer Service

Personlig_shopping_SE.jpgHar du frågor gällande din betalning? Vänligen kontakta Klarna kundservice.

Söker du en specifik butik? Klicka här för att se vilken butik som ligger närmast dig, öppettider, kontakt- och adressinformation.