Kontakta oss

Har du några funderingar eller helt enkelt bara vill säga hej?

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig 🌸

Kontaktinformation

Mail: customer@indiska.com
Telefon: +46 (0)8 - 518 08 200
Chatt under öppettider

Vi ser för nuvarande varierande öppettider på grund av hög belastning.

Vänligen ha ditt ordernummer tillgängligt när du kontaktar oss. Ordernummer börjar på siffrorna 06.

Öppet helgfria vardagar kl. 8-17*
*Se avvikande öppettider för Indiska Customer Service

Personlig_shopping_SE.jpgHar du frågor gällande din betalning? Vänligen kontakta Klarna kundservice.

Söker du en specifik butik? Klicka här för att se vilken butik som ligger närmast dig, öppettider, kontakt- och adressinformation.