Vart hittar jag information om mina beställningar?

För att se information om pågående och tidigare beställningar loggar du in som medlem i kundklubben My Indiska på indiska.com. Under "Mina köp" längst ner på välkomstsidan visas samtliga köp för ditt medlemskap förutsatt att du gjort köpen som inloggad medlem på indiska.com. Köp gjorda i butik visas inte på dina sidor, men ha tålamod, vi håller på att utveckla denna funktion!

Om du inte gjort ditt beställning som medlem på indiska.com kan du alltid kontakta vår kundservice för att ta del av information gällande din order.