Kan jag skicka in min retur via postombud?

Du som handlat på indiska.com kan välja att skicka in din retur till vårt lager. Vid retur till vår lager står du som kund för en returfrakt på 49 kr

Fyll i den bifogade retursedeln där du förklarar orsaken till returen och klistra returetiketten synligt på utsidan av paketet. Lämna sedan in ditt paket hos närmaste postombud. Kom ihåg att spara spårningsnumret så att du enkelt kan följa din retur.

Observera att det är du som kund som ansvarar för att varorna kommer tillbaka till Indiska i helt och oskadat skick, vi rekommenderar därför att du försluter paketet väl och skickar varorna ordentligt emballerade. Gärna i dess orginalförpackning eller motsvarande förpackning.

Har du redan stoppat retursedeln och returetiketten i återvinningen? Kontakta Indiskas kundservice så ordnar vi nya lappar till dig.