Hur använder jag min bonuscheck?

Vad roligt med en bonuscheck! Självklart ska du använda den.

Du kan använda din bonus vid köp i någon av våra butiker eller din beställning på indiska.com.

I butik finns checken tillgänglig så snart du uppger ditt personnummer i kassan. För att använda din bonus på indiska.com måste du vara inloggad som medlem. Du loggar in genom att fylla i ditt personnummer eller din mailadress följt av ditt lösenord. Har du en bonuscheck att använda dyker den upp under rubriken "Betalsätt" i kassan. Du bockar sedan i rutan för att aktivera din bonus.