Ved retur av en hel ordre betaler vi alltid tilbake frakt- og fakturaavgifter du eventuelt har lagt ut for. Ved delreturer dekker vi ikke frakt- og fakturaavgiftene. Tilbakebetaling skjer innen 21 dager fra vi har mottatt returen. Tilbakebetalingen skjer på samme måte som du valgte å betale med da du gjennomførte bestillingen.

Tilbakebetaling ved fakturabetaling

Ved retur i butikk blir du godskrevet på kortet ditt. Har du valgt faktura fra Klarna som betalingsmetode, må du betale fakturaen før forfallsdatoen for ikke å bli belastet med et purregebyr. Fakturaen kan ikke justeres i butikken. Du må ta med kvitteringen og legitimasjon. Kvitteringen sendes med e-post.

Ved retur til vår distribusjonssentral vil vi endre fakturaen din. Hvis du ikke allerede har betalt fakturaen, blir den slettet. Alternativt vil du motta en oppdatert faktura med et nytt beløp per e-post. Hvis du allerede har betalt fakturaen, vil kundeservice kontakte deg for å be om kontoopplysningene dine, slik at vi kan kreditere bankkontoen din.