Ved kortbetaling på indiska.com kan du bruke VISA, Mastercard/Eurocard og American Express. Kortkjøp er kostnadsfritt. Når bestillingen gjennomføres, reserveres beløpet på kontoen din. Først når vi har pakket alle varene dine og du har mottatt ordrebekreftelsen, trekkes pengene fra kontoen din og kjøpet gjennomføres. Alle kortbetalinger håndteres av indiska.com sin sammarbeidspartner Klarna AB, som kontrollerer at kortet er godkjent før kjøp. All kortinformasjonen er kryptert, hvilket innebærer at ingen uautoriserte kan se den. Kvitteringen sendes kun elektronisk til din e-post. Ved eventuell retur til fysisk butikk: Skriv ut kvitteringen din, sånn at den enkelt kan fremvises i forbindelse med returen.