3. Kundeopplysninger m.m.

3.1 Kunden bekrefter at de opplysningene han/hun fyller ut, er korrekte og fullstendige. Kunden er ansvarlig for feilaktig utfylte opplysninger.

3.2 Kunden forplikter seg til å sørge for at ingen annen enn kunden kan bruke kundens innloggingsopplysninger. Kunden må ikke røpe brukernavn og passord for uvedkommende, og skal sørge for at dokumenter med opplysninger om brukernavn og passord oppbevares på en slik måte at uvedkommende ikke får tilgang til informasjonen. Kunden skal varsle INDISKA umiddelbart ved mistanke om at uvedkommende har fått kjennskap til kundens passord. Kunden er ansvarlig for alle kjøp som er gjennomført med kundens innloggingsopplysninger.

3.3 Dersom INDISKA mistenker at kunden misbruker sin brukerkonto eller sine innloggingsopplysninger eller på annen måte bryter vilkårene, kan INDISKA avslutte kundeforholdet. INDISKA kan også, uansett grunn, tildele kunden nye innloggingsopplysninger.