1.1 Disse generelle vilkårene («vilkårene») gjelder når du som forbruker («kunde») gjennomfører en bestilling på INDISKA Shop Online via nettsiden www.indiska.com og dertil hørende sider («nettbutikken»). Vilkårene gjelder mellom deg og det selskapet i Indiska-konsernet du inngår avtalen med, avhengig av hvor du gjennomfører bestillingen fra. Avtalen inngås med Indiska Magasinet AB, org.nr. 556008-5424, såfremt du ikke gjennomfører bestillingen fra Norge eller Finland. Gjennomfører du bestillingen fra Norge, inngår du avtalen med Indiska Magasinet AS, org.nr. 987 375 507, og gjennomfører du bestillingen fra Finland, inngår du avtalen med Indiska Magasinet OY, org.nr. 1700137-6. Selskapet du inngår avtalen med, kalles heretter «INDISKA».

1.2 INDISKA ekspederer ikke kontantkjøp til personer under 16 år eller kredittkjøp til personer under 18 år.

1.3 INDISKA tar forbehold om eventuelle bilde- og trykkfeil i nettbutikken, samt alt innhold i den, eies av INDISKA eller INDISKAs lisensgiver. Informasjonen er beskyttet ved lov med hensyn til blant annet opphavsrett, markedsføring og varemerker. Det innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafikk, design, layout samt informasjon om produkter, tjenester og annet innhold ikke kan kopieres eller brukes uten skriftlig samtykke fra INDISKA.
Vi forbeholder oss retten til å justere eventuelle prisfeil før og etter at bestillingen er behandlet.