Retur via vår distribusjonssentral

Du kan også velge å returnere varene dine til vår distribusjonssentral hvis du har handlet på indiska.com. Ved retur til vår distribusjonssentral vil du stå for frakt. Noen land er unntatt fra denne returkostnaden etter gjeldende lover.

Bruk vår forhåndsbetalte returetikett, som er påstemplet et fraktgebyr:

Norge: 79 NOK

Fraktgebyret gjelder uansett pakkens størrelse. Gebyret skal bare dekke fraktkostnaden for de returnerte varene og vil trekkes fra pengene du får tilbakebetalt for varene.

Ved retur til vår distribusjonssentral skal vedlagte returseddel fylles ut og sendes med returpakken. Den forhåndsbetalte returetiketten klistres fast på utsiden av pakken på et synlig sted. Hvis posen/kartongen du mottok varene i, er for stor, kan du pakke varene i ny emballasje. Merk at det er du som kunde som er ansvarlig for at varene kommer tilbake til oss hele og uskadd. Derfor anbefaler vi at du sender dem godt pakket inn.