Ved å fylle ut informasjonen i kassen godkjenner du Klarnas vilkår samt indiska.coms generelle vilkår.

Kredittinformasjon hentes aldri direkte fra Klarna Checkout, kun ved behov avhengig av det betalingsalternativet du har valgt. Kredittinformasjon som samles inn av Klarna påvirker ikke din kredittverdighet og kan ikke ses av andre som ber om kredittinformasjon om deg, f.eks. banker. Når du har blitt identifisert viser Klarna Checkout hvilke alternativer som er tilgjengelige for akkurat deg. Faktura er forhåndsvalgt som betalingsalternativ, men du kan selvfølgelig velge fritt blant de andre alternativene, som for eksempel direktebetaling via bank eller betaling med kort. Hvilke alternativer du tilbys kan veksle fra tid til annen. Du kan selve velge om du vil beskytte din bruk av Klarna Checkout med en PIN-kode. All kommunikasjon og informasjon om betalinger kommer direkte til deg fra Klarna.