Hvorfor har jeg mottatt et gjenpartsbrev for sjekk av kredittverdighet i posten?

Når du velger å betale med faktura fra Klarna, foretar de en kredittvurdering av deg, noe som i visse tilfeller fører til en såkalt kredittopplysning. Du vil da få en kopi av kredittopplysningen per brev. Personopplysningene håndteres i tråd med gjeldende lovverk. Les mer om hvordan vi håndterer personopplysningene dine, i vår Integritetspolicy.