Hvordan registrerer jeg meg?

Registrer deg i kassen i forbindelse med kjøpet ditt eller under fanen «My Indiska», som du finner øverst på hjemmesiden. Den første gangen fyller du inn opplysningene dine under «Registrer deg». Fyll ut alle feltene og klikk «Registrer». Hvis du har registrert kontaktopplysningene dine tidligere (før My Indiska startet opp), eller hvis du har blitt medlem i en av butikkene våre, oppretter du en medlemskonto med eget passord som angitt ovenfor.