Miksi tuote katoaa ostoskorista, kun olen maksamassa?

Voi ei, se oli huonoa tuuria! Ostoskorissasi olevat tuotteet varataan sinulle vasta kun olet klikannut kassalla “Valitse maksutapa” painiketta. Tuotteet varautuvat sen jälkeen sinulle 10 minuutin ajaksi. Siksi toisinaan käy niin, että joku toinen ehtii ostaa viimeisen kappaleen tiettyä tuotetta ennen kuin sinä ehdit vahvistaa tilauksesi.

Mutta, tuotetta voi olla vielä jäljellä myymälässä. Kannattaa kysyä! Löydät myymälöiden yhteystiedot täältä.