Tietosuojakäytäntömme

Julkaisupäivä: 14.5.2014

Sinun henkilökohtainen yksityisyytesi on meille tärkeä. Tässä kerromme sinulle mm. mitä tietoja sinusta keräämme, miksi tiedot kerätään, miten sinä voit kontrolloida omia tietojasi ja miten voit ottaa yhteyttä meihin.

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi?
Indiska Magasinet AB (y-tunnus 556008-5424), Indiska Magasinet AB on vastuussa henkilötiedoista, jotka Indiska Magasinet AB on rekisteröinyt.

Indiska Magasinet AB
Hamburgsvägen 14
Värtahamnen, Tukholma, Ruotsi

Vaihde: +46 (0)8-518 08 200
Sähköposti: customer@indiska.com
Y-tunnus. 556008-5424

Miksi tarvitsemme henkilötietosi?
Tarvitsemme tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle My Indiska -jäsenenä yksilöllisiä etuja ja tarjouksia.

Laillinen peruste:
Jäsenyyttä koskevan sopimuksen täydentäminen. Keräämme sinulta henkilötiedot, jotta voimme vahvistaa jäsenyytesi, mikäli et anna tarvittavia tietoja emme valitettavasti voi hyväksyä sinua jäseneksi. Hyväksymällä annat meille oikeuden käsitellä jäsenyyttäsi GDPR:n mukaisesti.

Henkilötiedot – Mitkä henkilötiedot rekisteröidään?
Rekisteröitävät henkilötiedot ovat: sosiaaliturvatunnus, nimi, osoite (joka saadaan Väestörekisterikeskuksen kautta), puhelinnumero, sähköpostiosoite, osto- kävijä- ja kommunikaatio-tiedot, sekä antamasi palaute koskien tuotteita ja palvelua, käyttäjänimi ja salasana.

Tietoja käsitellessä Indiska käyttää tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

• My Indiska – jäsenyyden luomiseen ja käsittelyyn
  • rekisteröintiin ja henkilötietojesi käsittelyyn
  • verkossa tehtyjen ostosten sekä palautusten hallinnointiin
  • paketin saapumisviestin lähettämiseen ja tilauksen seurantaan
  • sinuun yhteyden ottamiseen, mikäli tilauksesi toimittamisessa ilmenee ongelmia
  • vastaamme kysymyksiisi sekä kerromme sinulle uusista tai muuttuneista palveluista
  • markkinointitarjousten lähettämiseen, kuten esim. uutiskirje
  • ottaaksemme yhteyttä mahdollisten kilpailujen voittajiin
  • asiakastilisi käsittelyyn, luottotietotarkistusten muodossa
  • tarjoamme sinulle ajankohtaisia tarjouksia, tuote-, valikoima- ja kampanjatiedotteita
  • segmentointi, markkinointi- ja asiakasanalyysejä, markkina- ja metodikehitystä sekä tilastotietoja
  • varmistamme että et ole alaikäinen, mikäli tilaat verkkokaupastamme
  • lähetämme sinulle kyselyjä, näihin vastaamalla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tuleviin tarjouksiin ja palveluun
  • järjestelmämme testaamiseen sekä sen parantamiseen
  • estääksemme palvelujemme väärinkäytön
  • laskeaksemme bonuspisteet, joihin olet oikeutettu My Indiska – jäsenenä

Mitkä ovat sinun oikeutesi?
Sinulla on oikeus perua hyväksyntäsi milloin tahansa mikäli et halua meidän käsittelevän yllämainittuja tietoja. Sinulla on myös oikeus pyytää meiltä kirjallinen selvitys siitä, mitä tietoja me sinusta käytämme. Jos meillä on sinusta väärät tai puutteelliset tiedot, voit pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan ne kokonaan. Tilanteessa jossa sinulla on esim. maksamattomia ostoksia Indiskalle tai jos muista kirjanpidollisista syistä emme pysty poistamaan tietojasi, korjaamme tällöin virheelliset tai puutteelliset tiedot oma-aloitteisesti.

Missä henkilötietojasi säilytetään?
Varmistamme että mitään henkilötietoja ei säilytetä EU:n/EES:n ulkopuolella.

Miten keräämme henkilötietoja?
Indiska kerää tietojasi seuraavissa tilanteissa:

• olet liittymässä jäseneksi
  • rekisteröityessäsi
  • tehdessäsi ostoksia Indiska.com:ssa
  • tehdessäsi ostoksia jäsenenä myymälöissämme
  • lähettäessämme sinulle uutiskirjeitä
  • osallistuessasi yksittäisiin kampanjoihin ja kilpailuihin
  • ostaessasi Indiskan tuotteita muiden kanavien kautta

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?
Tietojasi ei säilytetä kauemmin kun mikä on tarpeen tai niin kauan kuin se laillisista syistä on välttämätöntä. Tämän jälkeen tietosi poistuu meiltä. Jos et ole ollut Indiskan kanssa tekemisissä kolmeen vuoteen tietosi poistuvat meiltä automaattisesti.

Kenellä on oikeus käsitellä tietojasi?
Henkilötietojasi voidaan antaa eteenpäin yritykselle jonka kanssa Indiska tekee yhteistyötä, kun asia koskee esim. jäsenyyden käsittelyä, jäsenetuja ja tarjouksia, analyysejä, tilauksen toimittamista, kommunikaatio/jakelu tai luottotietoja koskevissa tilanteissa. Näiden lisäksi voi olla tilanteita joissa Indiska on lainvelvollinen antamaan tietojasi ulkopuoliselle taholle. Henkilötietojen käsittelyssä varmistamme turvallisuuden sekä salassapidon.

Keräämme henkilötietoja, joita voidaan käyttää markkinointi tarkoituksissa yhteistyökumppanimme Ve:n kanssa. Katso tarkemmin Ve:n tietosuojakäytännöistä.

Muutokset käytännöissä
Voimme muuttaa näitä henkilötietokäytäntöjä ehkäistäksemme häiriöitä toiminnassa tai täyttääksemme uusia teknisiä vaatimuksia tai lakeja. Viimeisimmän version tietosuojakäynnöistä löydät aina kotisivuiltamme, indiska.com. Merkittävien muutosten yhteydessä (esim. henkilötietojen käyttötarkoitusten muuttuminen) lähetämme sinulle tietoa myös sähköpostilla.

Evästeet
Indiskan verkkokauppa käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka latautuvat käyttäjän tietokoneelle ja joiden avulla on mahdollista seurata mitä käyttäjä tekee verkkokaupassa.

Evästeitä on kahdenlaisia: 1) Pysyviä evästeitä, jotka säilyvät käyttäjän tietokoneella määrätyn ajan. 2) Tilapäisiä evästeitä, jotka säilyvät tietokoneen muistissa sen ajan kun käyttäjä on verkkosivuilla. Tilapäiset evästeet häviävät koneeltasi kun suljet nettiselaimen.

Indiska käyttää evästeitä koska haluaa että, sinulla olisi käyttäjänä mahdollisuus hyödyntää verkkokaupan kaikkia ominaisuuksia ja kerätäkseen tilastoja verkkokaupan käyttöasteesta Käytämme evästeitä myös sovittaaksemme ja parantaaksemme verkkokauppakokemusta vastaamaan sinun toiveitasi. Tilastot ovat meille arvokkaita kun kehitämme verkkokauppaamme entistä sujuvammaksi käyttää.

Pysyviä evästeitä käytetään tallentamaan Indiska.com nettisivuille mahdollisesti tekemiäsi henkilökohtaisia asetuksia. Tilapäisiä evästeitä käytetään enimmäkseen ostoksesi käsittelyyn.

Käyttämällä Indiskan verkkokauppaa hyväksyt yllä olevan mukaisen evästeiden käytön. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit sulkea evästeet pois käytöstä nettiselaimesi asetuksista. Voit myös asettaa nettiselaimesi kysymään joka kerta erikseen, kun Indiska yrittää asettaa evästeen tietokoneellesi. Nettiselaimen kautta voit myös poistaa jo aiemmin asetettuja evästeitä, katso nettiselaimesi apua-sivuilta lisätietoja. Voit milloin tahansa poistaa evästeet kovalevyltäsi.

Huomaa, että kun valitset olla hyväksymättä evästeitä, voi nettisivujen toiminta olla rajoittunutta.

Katso jäsenehtomme >>