3. Asiakastiedot jne

3.1 Kun asiakas haluaa tehdä tilauksen verkkokaupassa, tulee hänen täyttää tietyt henkilötiedot. Asiakas vahvistaa, että Asiakkaan antamat tiedot ovat oikeat ja oikein täytetty. Väärin annetut tiedot ovat Asiakkaan vastuulla. Tietoa Indiskan henkilötietojen käsittelystä löytyy Indiskan tietosuojakäytännöistä, jotka ovat osa näitä Ehtoja.

3.2  Asiakkaan vastuulla on, että ainoastaan hän pystyy käyttämään omia kirjautumistietojaan. Asiakkaan tulee pitää salasana salassa ja pitää huolta siitä, että kukaan muu ei saa selville hänen käyttäjätunnuksiaan. Asiakkaan tulee ilmoittaa Indiskalle oitis mikäli hän epäilee, että joku muu on saanut selville hänen salasanansa. Asiakas on vastuussa kaikista ostoksista, jotka on tehty hänen tiedoillaan, jos ilmoitusta Indiskalle ei ole tehty.

3.3 Jos Indiska epäilee, että asiakas väärinkäyttää käyttäjätiliään tai kirjautumistietojaan tai muulla tavalla toimii vasten Ehtoja on Indiskalla oikeus poistaa asiakas. Indiskalla on myös, syystä riippumatta, oikeus antaa Asiakkaalle uudet kirjautumistiedot.

3.4 Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa

Indiska 1901 AB huolehtii ja säilyttää henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Indiska noudattaa kaikkia henkilötietosuojaa koskevia voimassa olevia lakeja ja säännöksiä.

Indiska 1901 AB (559395-2673) Solnavägen 3h, 113 63 Stockholm, on vastuussa sinun asiakkaana Indiska 1901 AB:lle antamien henkilötietojen käsittelystä. Hyväksymällä ehdot, hyväksyt sinä asiakkaana samalla Indiska 1901 AB:n tämän kohdan mukaisen henkilötietojen käytön.

Indiska 1901 AB käyttää tietoja, jotka sinä asiakkaana olet luovuttanut Indiska 1901 AB:lle, esimerkiksi yhteystietosi ja henkilötunnuksesi, sekä tietoja joita Indiska 1901 AB tai yhteistyökumppanit ovat keränneet muualta, esimerkiksi osoitetietoja tai päivitettyä ostohistoriaa, joka rekisteröityy ostosten teon yhteydessä. Ostosten teon yhteydessä vertaamme tietojasi väestökirjanpitoon.

Indiska 1901 AB käyttää sinun Indiska 1901 AB:lle luovuttamia henkilötietoja käsitelläkseen sinun tilauksiasi ja toimittaakseen tuotteita. Henkilötietojasi voidaan myös käyttää tunnistautumiseen, hallinnollisiin toimiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Sinun hyväksynnälläsi yhteystietoja voidaan käyttää myös suoramarkkinointiin.

Indiska 1901 AB saattaa myös käsitellä tietoja EU:n sisä- ja ulkopuolella muiden rekisterien kanssa ja sinun henkilötietojasi voidaan liikutella Indiska 1901 AB konsernin sisällä. Tietoja voidaan myös luovuttaa yhteistyökumppaneille, kuten kuljetusyrityksille ja Klarna AB:lle, hallinnoidaksemme ja helpottaaksemme sinun ostotapahtumaasi.

Sinulla on asiakkaana oikeus kerran kalenterivuodessa pyytää ilmaiseksi tietoja, mitä sinuun Indiska 1901 AB:n asiakkaana liittyviä henkilötietoja Indiska 1901 AB on on käsitellyt, riippumatta siitä mitä kautta tietoja on kerätty. Jos haluat tiedot, toimita siitä Indiska 1901 AB:lle allekirjoitettu pyyntö. Pyynnön tulee olla kirjallinen ja sitä ei voi lähettää sähköpostilla, Jos henkilötietojasi on käsitelty vasten henkilötietolakia on sinulla asiakkaana oikeus vaatia tietojen oikeellistamista, kieltämistä tai poistamista.

3.5 Henkilötiedot ja tuotearvostelut

Me Indiskalla hallinnoimme tuotearvostelujen jättämistä, käsittelyä ja esittelyä seuraavien ohjesääntöjen mukaisesti:

  • Käytämme tuotearvosteluihin kolmannen osapuolen toimittajaa, LipScorea. Tehtyäsi ostoksen osoitteessa Indiska.com LipScorelle lähetetään seuraavat tiedot: nimesi, sähköpostiosoitteesi ja ostamasi tuotteet.
  • Ostokset tehtyäsi saat sähköpostiviestin, jonka kautta voit jättää arvosanan ja arvostelun. Arvostelet tuotteesi tai ostoksesi tähtiasteikolla 1–5 ja/tai halutessasi kirjallisella palautteella.
  • Etunimesi sekä sukunimesi ensimmäinen kirjain näkyvät arvostelusi yhteydessä Indiskan verkkosivulla.
  • Tuotesivulla näkyvä arvosana perustuu jätettyjen arvostelujen keskiarvoon.

Jättämällä asiakasarvostelun mille tahansa tuotteellemme annat Indiskalle, Indiska 1901 AB:n [559395-2673] kautta, jäljempänä ”Indiska”, ei-yksinomaisen, rojaltivapaan, kansainvälisen luvan käyttää kaikkia kirjallisia arvostelujasi yhtiön markkinoinnin ja/tai mainonnan yhteydessä, mukaan lukien rajoituksetta verkkokaupassa, uutiskirjeissä, kuvastoissa, sähköposteissa, muissa asiakasviestinnöissä, myymälämateriaaleissa ja muissa markkinointitarkoituksissa.

Annat Indiskalle myös luvan tarkastaa arvostelusi ennen julkaisua. Indiska julkaisee ainoastaan sellaisia kommentteja, jotka sisältävät tuotteesta oleellisia tietoja, jotka auttavat muita asiakkaita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja saamaan selkeämmän ymmärryksen tuotteesta. Tästä syystä Indiska ei yleisesti julkaise epäasiallisia kommentteja, säädytöntä tai epäasiallista kielenkäyttöä tai tietoja, joista arvostelija voidaan tunnistaa. Indiska kommunikoi kunkin markkina-alueen paikallisella kielellä / paikallisilla kielillä. Indiska pidättää oikeuden poistaa asiakasarvostelun milloin tahansa, jos se esimerkiksi rikkoo ylläolevia ehtoja, tuote on loppuunmyyty tai jos arvostelu on millä tahansa tavalla vanhentunut.

Vapautat täten Indiskan kaikista korvausvaatimuksista liittyen tekstiesi käyttöön sekä näiden materiaalien tekijänoikeuksista yllä kuvatun käytön yhteydessä; ja vapautat Indiskan sekä sitoudut vapauttamaan Indiskan ja kaikki Indiskan puolesta toimivat henkilöt kaikista vaatimuksista, vaateista ja vastuista, jotka liittyvät edellä kuvattuun asiakasarvostelujen käyttöön. Indiska pidättää oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Ehdot, jotka olivat saatavilla arvostelusi jättöhetkellä, pätevät tuohon tiettyyn arvosteluun. Tallennathan itsellesi kopion ehdoista, sillä emme säilytä tai voi toimittaa aikaisempia versioita.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
24/80 koki tästä olevan apua