3. Asiakastiedot jne

3.1 Kun asiakas haluaa tehdä tilauksen verkkokaupassa, tulee hänen täyttää tietyt henkilötiedot. Asiakas vahvistaa, että Asiakkaan antamat tiedot ovat oikeat ja oikein täytetty. Väärin annetut tiedot ovat Asiakkaan vastuulla. Tietoa Indiskan henkilötietojen käsittelystä löytyy Indiskan tietosuojakäytännöistä, jotka ovat osa näitä Ehtoja.

3.2  Asiakkaan vastuulla on, että ainoastaan hän pystyy käyttämään omia kirjautumistietojaan. Asiakkaan tulee pitää salasana salassa ja pitää huolta siitä, että kukaan muu ei saa selville hänen käyttäjätunnuksiaan. Asiakkaan tulee ilmoittaa Indiskalle oitis mikäli hän epäilee, että joku muu on saanut selville hänen salasanansa. Asiakas on vastuussa kaikista ostoksista, jotka on tehty hänen tiedoillaan, jos ilmoitusta Indiskalle ei ole tehty.

3.3 Jos Indiska epäilee, että asiakas väärinkäyttää käyttäjätiliään tai kirjautumistietojaan tai muulla tavalla toimii vasten Ehtoja on Indiskalla oikeus poistaa asiakas. Indiskalla on myös, syystä riippumatta, oikeus antaa Asiakkaalle uudet kirjautumistiedot.

3.4 Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa

Indiska Magasinet AB huolehtii ja säilyttää henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Indiska noudattaa kaikkia henkilötietosuojaa koskevia voimassa olevia lakeja ja säännöksiä.

Indiska Magasinet AB (556008-5424) Box 27317, 102 54 Stockholm, on vastuussa sinun asiakkaana Indiska Magasinet AB:lle antamien henkilötietojen käsittelystä. Hyväksymällä ehdot, hyväksyt sinä asiakkaana samalla Indiska Magasinet AB:n tämän kohdan mukaisen henkilötietojen käytön.

Indiska Magasinet AB käyttää tietoja, jotka sinä asiakkaana olet luovuttanut Indiska Magasinet AB:lle, esimerkiksi yhteystietosi ja henkilötunnuksesi, sekä tietoja joita Indiska Magasinet AB tai yhteistyökumppanit ovat keränneet muualta, esimerkiksi osoitetietoja tai päivitettyä ostohistoriaa, joka rekisteröityy ostosten teon yhteydessä. Ostosten teon yhteydessä vertaamme tietojasi väestökirjanpitoon.

Indiska Magasinet AB käyttää sinun Indiska Magasinet AB:lle luovuttamia henkilötietoja käsitelläkseen sinun tilauksiasi ja toimittaakseen tuotteita. Henkilötietojasi voidaan myös käyttää tunnistautumiseen, hallinnollisiin toimiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Sinun hyväksynnälläsi yhteystietoja voidaan käyttää myös suoramarkkinointiin.

Indiska Magasinet AB saattaa myös käsitellä tietoja EU:n sisä- ja ulkopuolella muiden rekisterien kanssa ja sinun henkilötietojasi voidaan liikutella Indiska Magasinet AB konsernin sisällä. Tietoja voidaan myös luovuttaa yhteistyökumppaneille, kuten kuljetusyrityksille ja Klarna AB:lle, hallinnoidaksemme ja helpottaaksemme sinun ostotapahtumaasi.

Sinulla on asiakkaana oikeus kerran kalenterivuodessa pyytää ilmaiseksi tietoja, mitä sinuun Indiska Magasinet AB:n asiakkaana liittyviä henkilötietoja Indiska Magasinet AB on on käsitellyt, riippumatta siitä mitä kautta tietoja on kerätty. Jos haluat tiedot, toimita siitä Indiska Magasinet AB:lle allekirjoitettu pyyntö. Pyynnön tulee olla kirjallinen ja sitä ei voi lähettää sähköpostilla, Jos henkilötietojasi on käsitelty vasten henkilötietolakia on sinulla asiakkaana oikeus vaatia tietojen oikeellistamista, kieltämistä tai poistamista.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/1 koki tästä olevan apua

Kommentit

0 kommenttia

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.